WELKOM OP ONZE REISBLOG!
Via deze blog krijg je vanaf zaterdag 5 juli 2014 tot en met maandag 14 juli 2014 dagelijks tekstjes, foto's, filmpjes,... over onze activiteiten in Kesckemét. Veel lees, kijk en luisterplezier!

zondag 6 juli 2014

Dag 1

Vandaag zijn we rond 14h aangekomen in het zonnige Kecskemét. Na de zware kamerverdeling kregen we een laat middagmaal dat bestond uit ertesoep, kip en pasta. Vervolgens moesten we ons weer haasten om op tijd een concert te geven bij de opening van het festival. Zoals verwacht was het een daverend succes. We deden zó ons best dat de festivalbegeleiders verfrissend water brachten tegen de hitte. 
Na ons concert zijn we samen verder gaan genieten van de opening van het festival (sommigen genoten al van een eerste cocktail). Nu zijn we allemaal fris gedoucht en gaan we samen de omgeving verkennen om vervolgens vroeg te gaan slapen voor alweer een drukke dag. Slaapwel!

Kaat & Wim

4 opmerkingen:

  1. Proficiat met jullie eerste geslaagd optreden!
    Veel plezier voor iedereen!
    Grtjs
    Fam Habraken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook van ons een dikke proficiat.
    Geniet van de fijne tijd daar!
    Groetjes
    Ludie en Hilde

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Proficiat en succes met jullie verdere optredens!!
    Maak er een fijne tijd van.
    Üdvözlet: Hamont
    Eddy en Terry

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo allemaal,
    Fijn dat jullie eerste optreden 'gesmaakt' werd. Doe zo verder!
    Voor Frank, Lilianne en co: waterdragers draag het water naar de ... dorstigen. 't Zal weer een heel gesleur zijn om al die liters water op de plaats te krijgen. Maak er met z'n allen een hele fijne vakantie van, met fijne optredens maar ook met veel plezier en gezelligheid bij de andere activiteiten.

    BeantwoordenVerwijderen