WELKOM OP ONZE REISBLOG!
Via deze blog krijg je vanaf zaterdag 5 juli 2014 tot en met maandag 14 juli 2014 dagelijks tekstjes, foto's, filmpjes,... over onze activiteiten in Kesckemét. Veel lees, kijk en luisterplezier!

woensdag 9 juli 2014

Dag 4

Woensdag 9 juli, 10u00.
Joepie! Vandaag gaan we roeien!
We stappen de bus op.
Tot ieders grote verbazing was Bram VL als eerste! Tot niemands verbazing was Frank als laatste.

Na een korte busrit (van 5 minuten!) kwamen we aan bij het meer. Er wachtte ons ook een grote verassing: regen.
De roeitocht kon dus jammer genoeg niet doorgaan.
Voordat we terug richting ons verblijf vertrokken, kochten we nog wat fruit voor iedereen:
20 bananen, 20 appels en een enorme watermeloen (wat een jetser!).
De uitbater van deze fruitkraam kon direct na onze aankopen zijn tent sluiten, want hij had immers een volledig maandloon verdient aan ons.

In de namiddag hebben we maar liefst 3 uur gerepeteerd voor het concert aan de fontein van afgelopen avond. Tijdens deze repetitie gaven we ook een concert voor onze kotmadam, wat ze wederom weer geweldig vond! Onze kleine Neel gaf haar ook een kaars van de Mars- & Showwedstrijden, waardoor Neel 3 kussen in ontvangst mocht nemen! (Wat een snoeper, WIET-WIEW!)

Het publiek kon ons concertprogramma erg smaken. Er volgde zelfs 3 bisnummers!
Tijdens het concert speelden we ook het Csipéro-lied, wat het lied is van het festival zelf. Deze versie heeft onze dirigent Philipp Baeken de afgelopen 24 uur zelf geschreven!
En wat een toeval: de echte componist van dit lied heeft geluisterd naar ons concert en vond onze versie van het Csipéro-lied in één woord: GE-WEL-DIG!

Nu maken we ons klaar om de wedstrijd van Nederland - Argentinië te kijken op groot scherm in het centrum. Kan Oranje wel wat de Rode Duivels (jammer genoeg) niet konden?

Sander & Teun

Geen opmerkingen:

Een reactie posten