WELKOM OP ONZE REISBLOG!
Via deze blog krijg je vanaf zaterdag 5 juli 2014 tot en met maandag 14 juli 2014 dagelijks tekstjes, foto's, filmpjes,... over onze activiteiten in Kesckemét. Veel lees, kijk en luisterplezier!

donderdag 10 juli 2014

Dag 5

Ondanks dat Nederland gisteren verloren heeft van Argentinië, hebben we er toch een leuke avond van kunnen maken. Teun en Bart hebben hierdoor wel een weddenschap verloren en moesten daardoor de fontein in. De volgende dag konden we voor het eerst deze week een keertje uitslapen, want onze repetitie begon pas om 11 uur. Na de repetitie die 1,5 uur duurde,  was het eindelijk tijd om te gaan zwemmen! Toen iedereen in de bus was gestapt, konden we vertrekken naar het zwembad. Eenmaal aangekomen, zat iedereen vrij snel in het water. Nadat iedereen uitgezwommen was en genoeg had van de vele glijbanen, zijn we om 6 uur teruggegaan. Daarna zijn we gaan eten, deze keer was het lekker. Na het eten zouden we met z’n allen een ijsje gaan eten, maar door de regen is dit in het “water” gevallen…

Dadelijk gaan we beginnen met het casino spel en daarna gaan we genieten van de Disney film ‘Frozen’. We zijn er zeker van dat het een gezellige avond gaat worden!
Veel groetjes vanuit het “zonnige” Hongarije,

Laura, Chiara en Leanne.

1 opmerking:

  1. Leuk om dit allemaal te lezen! Geniet nog jullie uitstappen, en let
    goed op onze collega Matty ;-). Gr.uit Bree x

    BeantwoordenVerwijderen