WELKOM OP ONZE REISBLOG!
Via deze blog krijg je vanaf zaterdag 5 juli 2014 tot en met maandag 14 juli 2014 dagelijks tekstjes, foto's, filmpjes,... over onze activiteiten in Kesckemét. Veel lees, kijk en luisterplezier!

vrijdag 11 juli 2014

Dag 6

Deze morgen vroeg uit bed, want we gingen Hongaarse abrikozenjam maken. Wat keken we er naar uit! Jammer genoeg zaten we 3h later nog altijd vol enthousiasme te wachten. Dan nog maar een extra repetitie om de tijd op te vullen. (de pijn werd gelukkig verlicht met lekkere koffie uit onze eigen koffiemachine)
De plannen vielen allemaal in het water, ondanks dat het maar 1 keer regende (de hele dag). Het wordt tijd om een anti-regendans te maken zodat we morgen weer een zonnige dag hebben... met héél véél zweet (zie kamplied).
Na een lekkere maaltijd: PIZZA!!! (njamnjam) hebben we de namiddag opgevuld met spelletjes en een bezoekje aan het winkelcentrum. Uiteindelijk kwam het verlossende telefoontje, we konden geen jam maken, maar we mochten een concert geven in de school.
Ons publiek was zo enthousiast dat de stoelen en banken verdwenen en iedereen aan het dansen was. Achteraf kregen wij nog een optreden van hun en we zijn geëindigd met de MACARENA! (sport van de dag)
Zojuist zijn we gaan luisteren naar een geslaagd concert van De Piccolo's, het was een groot succes!
Nu allemaal douchen en er nog een gezellige avond van maken!

Lien, Lore en Kelly

Geen opmerkingen:

Een reactie posten